De Andere Wijn

Voor elke gelegenheid een goede wijn. Met trots bieden we u een vlotte rode of witte wijn aan, rechtstreeks van de wijnboer. Tevens een mooie presentatie op de feesttafel door het originele etiket van de hand van een aantal cursisten. Deze zorgvuldig geselecteerde wijnen voor de komende eindejaarsperiode wordt u door de Andere Academie aangeboden aan de prijs van 8,-€ per fles.

  • De D. de Fournery Rouge uit de Malepèrestreek in de buurt van Carcassonne is een heerlijk fruitige krachtige ronde rode wijn. Deze wijn wordt gekarakteriseerd door de druivensoorten Merlot, Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc.
  • De witte Sauvignon Couleurs de Razès komt uit de OC wijnstreek van de Languedoc-Roussillon. De Sauvignondruif bezorgt deze elegante wijn een intense aromatische smaak met een hint naar buxus en pompelmoes. Een verrijking bij vis- en schaaldiergerechten.

Wenst u meer informatie of had u graag deze wijnen besteld, neem gerust contact op via ons mailadres.