Andere Academie smelt samen met Academie Torhout

Na jaren van verwoed vrijwilligerswerk en vastberaden inzet om een toekomst te gegeven aan de Andere Academie worden de ateliers opgenomen in de uitbreiding van de Academie voor Muziek - Woordkunst en Dans te Torhout. Deze laatste breidt namelijk uit naar een kunstacademie waarin het specifieke profiel van de Andere Academie perfect zal passen. Nieuwe cursusmomenten vind je terug in het onderdeel "Over Ons". De ateliers Tekenen/Schilderen en Boetseren gaan nog steeds door op dezelfde locatie, namelijk 1ste verdieping Beerstraat te Torhout.

De cursisten, docenten en leden van de raad van bestuur van de vzw zijn uitermate fier op de evolutie. Proficiat aan alle actoren in dit verhaal!

De vzw Andere Academie blijft verder bestaan met als grootste taak het promoten van de werken van de cursisten. 

Meer info over de Academie Torhout kunt u vinden op http://www.academietorhout.be

of op Facebook  https://www.facebook.com/Kunstacademie-Torhout-227892753932562/